La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Fèlix Atmetlla > Notícies de Fèlix Atmetlla

Notícies de Fèlix Atmetlla

 1. 31/05/2018
  Us passo la xerrada que l'artista Jordi Esteban (escultor, professor de ioga i pedagog, des del vessant antroposòfic) va fer sobre el paper que l'art té en l'educació. Val la pena que hi reflexionem.
  Arxivat a: Art i Consciència
 2. 08/03/2016
  Entrar dins una escultura per veure escultures... Entrar dins el fred formigó i sentir una esgarrifança, ... d'emoció. Son impressions prèvies a l'amable i sentida explicació de A. Manuel Mateos Puente fill de l'artista Angel Mateos, artífex d'aquesta impressionant iniciativa privada que trobem al poble de Doñinos a pocs quilòmetres de Salamanca.
  Arxivat a: Arquitectura, Escultura
 3. 15/10/2015
  Inauguració el divendres 16 d'octubre de 2015, dins del marc del VI Parlament Català de les Religions. l'ESGLÉSIA DE SANT DOMÈNEC. GIRONA
  Arxivat a: Arts plàstiques, Exposicions
 4. 13/05/2015
  Del 15 de maig al 26 de juny, l'Associació de Ceramistes de Catalunya acull l'obra de tres artistes: Núria Torres, Fèlix Atmetlla i Pepa Reverter, als quals s'ha demanat de "lidiar" amb la porcellana — un material tan noble, com sensible, fràgil i trencadís — per tal d'abordar-lo d'una manera escultòrica. El resultat us fraparà.
  Arxivat a: Arts plàstiques, Escultura, Exposicions
 5. 05/02/2014
  Exposició del 7 de febrer al 27 d'abril de 2014, al pati de l'Hospici - Museu de la Garrotxa (OLOT)
  Arxivat a: Arts plàstiques, Escultura, Exposicions