La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > GODALL EDICIONS SL

GODALL EDICIONS SL

Som una editorial Slow Book, de quilòmetre zero, independent i solidària. Ens agrada publicar els llibres que voldriem llegir.

Godall Edicions SL Vam començar publicant Tarongeta vol dir taronja petita, un recull de narracions de professors de català a l’estranger (2013 fruit del I premi "El català pel món".

El 2014 vam inaugurar una col·lecció de poesia anomenada «Cadup» amb quatre poemaris que tenen molt bona acollida.

Acabem d'naugurar "Alcaduz", una  col·lecció de poesia en en castellà, i seguim publicant narrativa, en català i castellà.

El nom de Godall és el d’una població del Montsià a la qual estem emocionalment lligats. El nostre emblema és una olivera, arbre mil·lenari que creix amb paciència i tossuderia a les terres que envolten la població i del qual, després d’una acurada elaboració, s’obté un oli de molta qualitat. Així, a Godall Edicions ens agrada definir-nos com una editorial de slow book, fem els llibres a poc a poc perquè creiem en les virtuts de la feina artesanal tant pel que fa a la qualitat del contingut dels nostres llibres com al seu embolcall.Som també una editorial de proximitat, de quilòmetre zero; anem a buscar els lectors allà on es troben, i fem presentacions arreu del territori. 

El nostre lema: “Mes llibres, més lliures”

 
 


Aparador

 • Literatura

  PERENNIA. Poesia epigràfica llatina. Edició bilingüe

  Autora (cura, traducció i introducció):  Mònica Miró Vinaixa Sinopsi Nominatiu, vocatiu i acusatiu plural neutre de l'adjectiu llatí. "perennis, perenne", allò que dura, allò que és constant, permanent, ininterromput, perpetu, etern, immortal. Com els mots gravats en una pedra, erigits contra el temps per fer-lo fracassar, per riure's de la mort, perquè romangui per sempre més la traça del que vam ser. Com les veus dels morts que, lluny d'aquí, d'enllà estant, demanen als vius una paraula amable, uns pètals acolorits de flors que ja no poden flairar, un pensament, un record. Aquest llibre us dóna la possibilitat de llegir, en llatí i en català, i per primera vegada traduïts a la nostra llengua, 50 epitafis romans, 50 poemes que lluiten per atrapar una mica de llum entre el no-res i el no-res. 2015 Godall Edicions. Col·lecció “cadup” nª3 Godall Edicions, 2015 ISBN: 978-84-941623-3-6   Mots de pedra erigits contra el temps “Són textos que cadascú pot llegir i completar d’acord amb la seva experiència de vida o segons el seu bagatge lector, i que mostren les realitats diverses de la mort a Roma, des de l’assumpció resignada del fet inevitable fins a la imperiosa necessitat d’establir l’imaginari del més enllà.” Mònica Miró Vinaixa (Fragment de la introducció).   Comentaris La veu dels morts (Al blog de Raül Garrigassait) El que perdura ho funden els lapidaris. (Jordi Llavina. El Punt Avui.24-05.15)

  Preu: 16,90€

 • Literatura

  FORAT

  Autora Laura López Granell Autor del pròleg: Joan Todó   Poemes “Aquí, a Forat, no hi ha codis hermètics, tampoc se t'intenta dir què has de sentir, ni què has de pensar: els elements són a la vista, i només cal que llegeixis atentament, amb aquella atenció que a tu, germà meu, sé que t'agrada; solament cal que vagis seguint els versos: no hi ha més ajuda que la que és estrictament necessària, cap xantatge per obligar-te a fingir una emoció. No es tracta d'altra cosa, segons el primer poema, que de percudir, fins a foradar la paret. I a l'altra banda, més que no pas una bombeta nua, potser hi ets tu.”Joan Todó (fragment del Pròleg)   ISBN: 978-84-941623-2-9 2014. Godall Edicions. Col·lecció “cadup” nº 2

  Preu: 15,00€

 • Literatura

  ROSTOLL

  Autora M Dolors Coll Magrí Autor del pròleg: Sebastià Valls Orpella Poemes “Ja des del mateix títol, força suggestiu, l’autora ens indica per quins viaranys ens portaran els seus versos; la imatge del rostoll com a símbol de mort i de vida alhora, un rostoll que, cremat o llaurat, cendra o palla, renaixerà talment com una au fènix quan rebi l’oportuna llavor. Però també, aquest rostoll ens remet a un temps i a un espai ben concret, el món a pagès viscut i estimat...” Sebastià Valls Orpella (fragment del Pròleg)   ISBN 978-84-941623-1-2 2014. GODALL EDICIONS. Col·lecció “cadup” nº1

  Preu: 13,00€

Veure aparador