La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Indira Ferrer-Morató > Notícies de Indira Ferrer-Morató

Notícies de Indira Ferrer-Morató

 1. 15/10/2018
  Dos primers concerts de presentació del nou CD de l'espectacle Ibèria. Amb Indira Ferrer-Morató (soprano), Manuel Ruiz (piano) i Carles Murias (castanyoles)
  Arxivat a: Música, Lírica
 2. 09/10/2018
  Lied: cançó de saló cubana, interpretada per Indira Ferrer Morató, soprano i Manuel Ruiz, piano. Dijous, 11 d'octubre, a les 19:30. Casa Alegre de Sagrera. Terrassa.
  Arxivat a: Música, Lírica
 3. 06/12/2016
  La Indira ha tornat de l'Havana (ens ha dit) carregada de vivències que van molt més enllà del que és estrictament musical...
  Arxivat a: Música, Havaneres, Lírica
 4. 28/09/2016
  A un dia vista de la celebració al Palau de la Música Catalana, de la 50a Cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell, us hem de presentar necessàriament aquest nou treball de la soprano Indira Ferrer-Morató, amb el compositor i pianista Antoni Mas. L'havanera lírica, anomenada també havanera de saló o de concert, és musicalment de tanta qualitat com el "Lied" i, precisament per això, costa molt de veure's programada en cantades i concerts. Però ara sí que tindrem l'oprortunitat de gaudir-la: avui, (29 de setembre, a les 19 h) al Palau, on la Indira i l'Antoni ens en faran una mostra, compartint cartell amb altres grups com Son de l'havana, Arjau, Els Cremats i Port Bo. I a partir d'ara i sempre, també gràcies al nou CD, esplèndid, que aquests dos grans intèrprets ens han volgut regalar.
  Arxivat a: Entrevistes
 5. 26/09/2016
  El proper , DIJOUS, 29 DE SETEMBRE DE 2016 – 19.00 h. Hi intervindran els següents artistes: Son de l’Havana, Arjau, Indira Ferrer i Antoni Mas, Els Cremats i Port Bo
  Arxivat a: Música, Havaneres, Lírica, Tradicional
 6. 26/07/2016
  La cançó catalana, popular, clàssica i actual, arranjada i interpretada de manera nova i original, per la soprano Indira Ferrer Morató i el pianista i compositor Antoni Mas. Us esperem al Saló Noble de Sant Hilari Sacalm, aquest diumenge 31 de juliol, a les 18 h.
  Arxivat a: Música, Lírica, Tradicional
 7. 14/04/2016
  Parlar de l’espectacle teatre-musical “El cafè de l’Havana”, suposa parlar de quelcom completament nou i molt engrescador. Des del dia de l’estrena del Teatre Kursaal de Manresa, cada vegada que aquesta unió d’artistes surt a l’escenari, podem comprovar que el públic, amb les seves rialles i aplaudiments continuats, agraeix la frescor i la sorpresa amb la qual se’ls està obsequiant.
  Arxivat a: Música, Havaneres, Lírica, Tradicional
 8. 29/02/2016
  Indira Ferrer junt amb el pianista Manel Ruiz, el diumenge 6 de març a les 18.30 hores de la tarda estrenaran un format de concert d'allò més innovador. Tot centrant-se en la figura femenina, han realitzat un recorregut per les diferents etapes i sentiments que pot experimentar la dona a llarg de la seva vida.
  Arxivat a: Música, Clàssica, Teatre
 9. 23/01/2016
  El dia 31 de gener a les 19h al teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet tindreu l'oportunitat d'assistir a “El cafè de l'Havana”. Un espectacle divertit i original, que combina l'humor amb el teatre còmic i les havaneres.
  Arxivat a: Humor, Música, Havaneres, Lírica, Teatre
 10. Indira Ferrer-Morató, soprano
  25/11/2015
  Lieder, cançons d'emigrant, Havaneres amb el Grup Port bo i Els pescadors de l'Escala, Peces amb piano i castanyoles,... Concerts per "sentir", per riure, per ser solidari, per ballar per dins,... PER APLAUDIR!
  Arxivat a: Música, Lírica