La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Joaquim Bogunyà

Joaquim Bogunyà

Música medieval i renaixentista al llaüt i la viola de mà.

Breu biografía musical

Joaquim Bogunyà ha estudiat instruments antics de corda polsada amb William Waters i altres músics de renom, com Rolf Lislevand o Xavier Díaz-Latorre. També s’ha llicenciat en Filosofia i Lletres i especialitzat en idiomes estrangers.

Ha participat en diversos cursos i festivals de música antiga tals com l’Early Music Morella, organitzat per components de la Capella de Ministrers, o el Curs de Música Antiga a Catalunya, organitzat per components de la Capella Reial de Catalunya i el conjunt Hesperion XXI.

Ha actuat a les quatre províncies catalanes amb el grup de música medieval Ensemble Scandicus i amb el grup de música del renaixement El Canto del Cavallero, aquest darrer format per membres del conjunt Musica Reservata de Barcelona. Juntament amb Francesc Llorens, és membre fundador del Duo Seraphim. També ha donat sovint concerts solistes.

A partir del 1999 la Societat del Llaüt britànica li publica diverses composicions seves. L'any 2001 guanya el primer premi en el concurs de composició convocat per aquesta entitat. Entre els anys 2012 i 2017, la Societat britànica li publica quatre llibres de música per a llaüt del renaixement. Les peces estan escrites en estil històric.

A finals del 2017, enregistra un CD en el que interpreta la totalitat de les peces contingudes en el seu primer llibre. 

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)