La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > MhelenalesPersonalitats

MhelenalesPersonalitats

Actriu i cantant, espectacles de conta contes per biblioteques,escoles i centres. Narrativa, poesia i música per adults.

Formada amb teatre i cant (Magisteri, Psicopedagogia, Logopèdia, PNL i intervenció familiar sistèmica.). Des dels 4 anys està pujada dalt de l'escenari, cantant, ballant i fent teatre. De la mà del pare va aprendre l'ofici de rapsode, de la ma de la mare, el cant com a vehicle de transmissió dels sentiments; i de la vida , les emocions, els relats i les personalitats que incorpora en les seves actuacions!. Des de fa anys explica contes i històries per infants on incorpora el seu coneixement pedagògic i, la seva passió pel teatre la plasma donant emoció i sentiments a les poesies, la narrativa i les cançons que interpreta.

Arxius adjunts

Aparador

 • Teatre

  Paraules d'ahir per avui: mort, amor, natura i dignitat

  POESIA EN CONTEXT. La nostra proposta combina tres elements que ens connecten directament amb les emocions perquè cadascú faci el seu viatge: LA VEU, que ens situa en el present, LA MÚSICA, que ens transporta i, LA IMATGE que ens acompanya i suggereix paisatges interiors a través de la poesia de Joan Vinyoli acompanyat d'altres poetes del segle XX

  Preu: 1250,00€

 • Teatre

  Contes i més contes

  Tot tipus de contes per qualsevol espai!

  Preu: 180,00€

Veure aparador