La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Montserrat Cristau

Montserrat Cristau

Cantant amb una veu molt versàtil de formació clàssica, però amb important influència del jazz i de la música moderna. Ha estat sempre oberta a interpretar diferents gèneres i estils, i a gaudir de la música en general, cantant. És una apassionada de l'òpera, del musical americà i del jazz.

Inicia la seva formació com a músic i cantant de la mà del seu pare i músic Jaume Cristau. Acaba els seus estudis amb Myriam Alió i Manuel Garcia Morante, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Perfecciona els seus coneixements amb Jaume Aragall i Carme Bustamante, així com en diferents cursos Internacionals. Té formació com a logopeda i higienista de la veu.

Actua periòdicament en diferens Festivals de música i teatres de Catalunya, Euskadi, Espanya, França i Suïssa.

Actualment compagina la seva carrera com a cantant, amb la direcció de l'EMMG (Escola de Música Moderna de Girona) i com a professora de cant i tècnica vocal.

--------------------------------

Ara fa uns anys l'Agustí Vehí, va escriure això després d'escoltar el meu disc. Crec que em vaig emocionar més jo en llegir-ho, que ell escoltant-l'ho. 

Mai ningú no havia descrit amb paraules el que sento quan canto. T'estaré sempre agraïda, allà on siguis...

— Montserat Cristau —


"Tendresa atrevida, que juga amb la música amb la mateixa intensitat i vergonyosa i continguda passió amb que una adolescent espera el primer petó una tarda d'estiu. 

El cant dels ocells, I feel pretty i Somewhere over the rainbow m'han emocionat. Així de simple. 

No paris de cantar, Montserrat, que amb la teva veu reparteixes felicitat i emocions, que és molt més del que es pot dir de més de les tres quartes parts de la humanitat sobre el seu pas pel món."

AGUSTÍ VEHI (Historiador)


Arxius adjunts

Aparador

 • Música

  Paris, comme chez moi

    Charles Trenet, Edith Piaf, Ives Montand, Hubert Giraud, Henri Betti... Autors i intèrprets de les melodies i textos més bonics de la música francesa, on canten a l'amor, la melancolia, la bellesa, el glamour i l'alegria de viure. Montserrat Cristau i DeliKtessen Quartet, us ofereixen aquest repertori amb unes versions fresques i donant una sonoritat molt propera a l'estil "manouche" del jazz francès. Montserrat Cristau. Veu Santi Escura. Piano Francesc Ubanell. Guitarra Manel Vega. Contrabaix Rafel Rostey. Bateria   Preu de l’espectacle: 1.500€ + Iva   FITXA TÈCNICA: 
Per a espais interiors i exteriors petits, tenim equip de so propi i tècnic, amb un cost de 400€ + Iva   *ESPECTACLE INCLÒS AL CATÀLEG ESCÈNIC DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA    ARXIUS D'AUDIO: https://soundcloud.com/monrafproduccions/sous-le-ciel-de-paris    

  Preu: 1500,00€

 • Música

  Beatles amb Salsa

  Monraf Produccions proposa un nou espectacle pel Beatles Weekend 2014 de L’Estartit. Hi posem versions “latin” dels clàssics del quartet de Livepool. Versions fresques i molt ballables que donaran una sonoritat molt estiuenca a aquest repertori. A la formació clàssica de piano, baix, bateria i veu, i afegim la percussió llatina i el so d'un saxo alt emulant al gran mestre Paquito D'Rivera. En aquesta ocasió la banda està formada per Santi Escura (piano), Manel Vega (baix), Enrica Canada (percussió), Rafel Rostey (bateria), Montserrat Cristau (veu) i Jordi Paulí (saxos)-
 • Música

  La Madam Swing 4et

  Recuperar la sonoritat original del Boogie Woogie i l’Stride Piano és l’objectiu d’aquesta formació acústica, que té com a referent els primers enregistraments de la història del jazz. Fruit d’una laboriosa recerca musical a càrrec del pianista Albert Llovet, neix aquest projecte inspirat en la figura imaginària d’una diva del jazz i que ens farà retrocedir als feliços anys 20’s i l’època del Vodevil. El trio compta també amb la presència de dos grans mestres com són Davit Bayes (contrabaix) i Rafel Rostey (bateria), molt experimentats en l’estil de música de New Orleans i el Jazz tradicional. Jelly Roll Morton, Thomas “Fats” Waller, Jimmy Yancey, Earl Hines, Meade Lux Lewis, Pete Johnson i Albert Ammons son només alguns dels pianistes homenatjats en el repertori de La Madam Boogie.

Veure aparador