La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Pierre RÉACH

Pierre RÉACH

Pianista de fama internacional, professor titular al Conservatori Superior de París, a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), professor honoris causa al Conservatori de Xangai i membre del jurat en diferents concursos internacionals. La seva interpretació de les Variacions Goldberg està considerada com una de les millors que existeixen.

Pierre REACH, també va ser premiat en cinc competicions internacionals, entre d'altres va rebre el Primer Premi Olivier Messiaen, el Primer Premi Pozzoli i una medalla al Concurs internacional Arthur Rubinstein.

Alumne de Yvonne Lefebure, Yvonne Loriod (esposa i intèrpret d'Olivier Messiaen), Maria Curcio i Alexis Weissenberg.

Réach ofereix recitals i concerts amb nombroses orquestres a Europa, Amèrica del Nord i Amèrica del Sud, Japó, Corea del Sud i la Xina.
Imparteix Masterclasses cada any a Japó, Xina i Itàlia.

Ha enregistrat CDs entre d'altres Variacions Goldberg de Bach, Sonata Hammerklavier de Beethoven, la Transcripció de la Simfonia Fantastica de Berlioz, i obres d'Alkan.

També és director artístic del festival de Piano Pic dels Pirineus francesos i de la Sèrie de concerts "Al voltant del piano" a Palma de Mallorca.

Jurat en nombrosos concursos internacionals.

Professor al Conservatori Superior de París, a l'ESMUC de Barcelona i professor Honoris Causa del Conservatori Superior de Xangai.

La personalitat eclèctica d'aquest artista, forjada a parts iguals en la perseverança i la passió, el col·loca, des de fa anys, entre els pianistes més atractius i interessants de la seva generació.

Tota la informació a: www.pierre-reach.com