La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Quim Bonal

Quim Bonal

Per a mi la música consisteix en la unió dels elements oposats dels sons fent destacar les seves diferències, no per simple façana, més aviat per ressaltar cada detall, cada minuciositat que els uneix i fa que aquell moment sigui viu, etern.

Nascut a Barcelona Quim Bonal comença els seus estudis musicals a l’escola L’ARC de la mateixa ciutat. S’inicia al pi- ano amb Ma Teresa Albiol i després amb Albert Romaní. Més endavant coneix Eulàlia Solé i estudia amb ella durant sis anys. L’any 1992 es desplaça a París on hi resideix per un llarg període ampliant els seus estudis pianístics amb Ramzi Yassa. Tres anys més tard coneix Ethéry Djakeli amb qui renovarà tots els seus coneixements tècnics per apropar-se al món del so partint dels assajos i treballs indagats per Marie Jaëll, pianista alsaciana deixeble i amiga de Franz Liszt.

Arxius adjunts

Aparador

 • Música

  Impressions íntimes

  CD guanyador del departament de cultura de la Generalitat de Catalunya. Obres de Mompou, Wort, Blancafort i Cazurra

  Preu: 12,00€

 • Música

  Nou programa per al 2015: De l’Impressionisme Català al Rus: Mompou / Moussorgsky

  A la primera part les Variacions sobre un tema de Chopin, de Frederic Mompou (1893-1987) i a la segona part els Quadres d’una exposició de Modest Moussorgsky (1839-1881). Un programa interessantíssim, En Mompou i, més concretament en les variacions sobre el tema de Chopin hi és la influència de Gabriel Fauré. D’aquí que l’obra tingui trets impressionistes. Quan escoltes les dues obres, tens la sensació d’estar dins d’un marc d’imatges i cadascuna reflecteix o evoca una sensació diferent. Així mateix, si l’obra de Moussorgsky és clarament una exposició de quadres, la de Mompou ho podria ser també perquè cada variació reflecteix un estat anímic que es pot traduir en una imatge pictòrica. D’aquesta manera, podem entrellaçar les diferents disciplines artístiques (música, pintura) i crear a més d’un programa musical, una exposició de diferents pintures per on l’oient s'hi pot passejar i anar gaudint de la seva imaginació.

  Preu: 1500,00€

Veure aparador