La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Sílvia Comes

Sílvia Comes

Cantautora en llengua castellana i catalana, vinculada a l'àmbit de la cançó d'autor i de la poesia.

Inicia la seva trajectòria professional en el món del teatre, i amb el cantautor Lluís Llach en les dues gires Un pont de mar Blava i Núvol Blanc.

Col·labora amb artistes com Jackson Browne, Sopa de Cabra, Ester Formosa, Carles Cases, Pep Munné, Joan Isaac, Luis Eduardo Aute...

Té editats 4 cds : Sílvia Comes & Lídia Pujol, Al entierro de una hoja seca van dos caracoles, Faro –com autora i compositora- i Fuertes – amb la seva música sobre la  poesia de la Gloria Fuertes -.

Els seus treballs de locució els podem trobar als documentals Nosotras que contamos per Tve, 1711 El Setge per tv3, i el darrer sobre l’obra i vida de Carlos Barral per tv3.

A espectacles teatrals i a cinema compon, escriu i posa la seva veu : treballa amb la poesia d’autors com J. Gil de Biedma, Cernuda, Goytisolo, Whitman, Blake, Espriu, Joan Vinyoli... Creadora d’espectacles amb poesia com Escrito en el agua ; Van pasando mujeres; Aparaulades, i Esperit de Vinyoli, amb la poeta Sílvia Bel Fransi . Al 2013 és convidada com a primera cantautora de l’estat espanyol, al Festival de Cantautoras de Nicaragua. Actualment gira per Europa amb Cançons dAmor i Anarquia i amb l’espectacle Esperit de Vinyoli ‘, pel que ha compost les cançons. Gira també amb Comes Love, espectacle de cançons d’amor dels seus 30 anys de carrera. FUERTES, premiat com Millor Concert Barnasants, és el seu nou treball discogràfic .

Aparador

  • Música

    Joies italianes i altres meravelles

    CD de Joan Isaac que reivindica la canción de autor italiana, canción de amor y resistencia, con col·laboradores tan excepcionales com Luís Eduardo Aute, Maria del Mar Bonet y Sílvia Comes, entre otros.

    Preu: 11,49€

Veure aparador