La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > TALLERES ISLADOS

TALLERES ISLADOS

TALLERES ISLADOS. ESTADES CULTURALS A MENORCA, MALLORCA I EL MONTSENY.  LITERATURA, ART I PENSAMENT

UN CAP DE SETMANA AMB EL TEU AUTOR/A  PREFERIT/DA

Talleres islados són cursos o seminaris de 4 dies per a un màxim de 16 persones impartits per reconeguts autors de l'àmbit de les humanitats (art, literatura, història, filosofia) en una casa de camp menorquina a prop de la platja o el bosc, casa en la qual conviuen, mengen i s'allotgen alumnes i professor, per la qual cosa a més de les sessions o classes, es comparteix també la vida quotidiana i el calmat i lluminós paisatge de l’illa.

Per aquest 2019 hem programat tallers amb la medievalista Victoria Cirlot, els hele·lenistes Pedro Olalla i Bernardo Souvirón, el cineasta i escriptor Manuel Gutiérrez Aragón, els poetes Juan Vicente Piqueras i Jesús Aguado, les escriptores Carme Riera, Marta Sanz i Bélén Gopegui i l'escriptor i periodista Sergio del Molino. 

Els autors/es que ja han impartit tallers a  Talleres islados són:

Juan José Millás, Rosa Montero, Eduardo Mendoza,  Bernardo Atxaga, Rafael Argullol, Félix de Azúa, Elvira Lindo, Victoria Camps, Jorge Carrión, Rafael Chirbes, Joan Fontcuberta, Laura Freixas, Miguel Gallardo,  Luis Landero, Andrés Lima, Julio Llamazares, Chantal Maillard, Gustavo Martin Garzo,  Antonio Muñoz Molina, Lluís Pasqual, Javier Pérez Andújar, Soledad Puértolas, Rosario Raro, Javier Reverte, Manuel Rivas, Albert Sánchez Piñol, Andrés Trapiello, Manuel Vicent i Jorge Wagensberg entre altres.

Aparador

  • Literatura

    TALLER EL MITE DEL GRIAL AMB VICTORIA CIRLOT

    Del 29 al 31 de març al Santuari de Cura, Randa.Mallorca.  El mite del grial serà abordat des dels textos medievals i la seva iconografia en la seva etapa de construcció, entre els anys 1180 i 1230, és a dir, des de Chrétien de Troyes fins a la Queste del Saint Graal. Es tracta de comprendre a quina pregunta històrica va respondre aquesta poètica del grial, escrita en francès i en alemany antics, per a seguidament plantejar si el mite continua responent-nos en la modernitat, això és, si continua viu, tractant obres com el Parzival de Richard Wagner fins als nostres dies. S'abordarà el simbolisme del grial a partir de l'esoterisme del segle XIX fins a l'actualitat.   Preus: de 360 € a 520 €, incloent allotjament i àpats Inscripcions i informació detallada a:   www.talleresislados.com      www.facebook.com/TalleresIslados  

    Preu: 360,00€

Veure aparador