La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Artistes / Empreses > Teresa Saborit > Aparador de Teresa Saborit > El llibre de les «200 muses»–Tria la teva lectura!

El llibre de les «200 muses»–Tria la teva lectura!

143 microrelats, 44 poemes, 9 escenes de teatre, 1 cal·ligrama, 2 col·leccions de #tweetrelat i 1 obra transmèdia… Arriba el llibre de les «200 muses»!

Aquest llibre no es llegeix com els altres. No has de començar de forma obligatòria per la primera pàgina i acabar per l’última. En total hi ha 21 itineraris de lectura: tu decideixes com vols que avanci la història.

Pots llegir-lo per ordre cronològic d’escriptura, del primer a l’últim text. Pots llegir-lo gènere per gènere (microrelats, poemes, escenes de teatre, cal·ligrames, #tweetrelat, transmèdia). Pots llegir-lo seguint un eix temàtic (la màgia de les paraules, laboral, infants, amistat, primeres cites, amants, fills, trencaments, vellesa, pèrdues, silencis, renéixer, gats i altres animals, temps, somiatruites, autenticitat, inexplicables, escriure en primera persona, successos del dia a dia). Tria la teva lectura!

*   *   *

El projecte de les «200 muses» va néixer el gener del 2015 arran d’un repte que em vaig autoproposar: publicar un text en aquest blog cada dia laborable de l’any i dir, en cada cas, d’on havia sorgit la inspiració per escriure’l. A partir d’aquí va començar la recerca per trobar les dues-centes muses que necessitava per completar el desafiament.

Dotze mesos més tard puc dir que el projecte ha superat totes les meves expectatives. He trobat les dues-centes muses que necessitava i, a més a més, gràcies a la seva inspiració, he estat capaç d’escriure aquest fantàstic llibre que ara podeu comprar en format ebook i en edició paper.

El perfil de l'artista:

  • Teresa Saborit

    Literatura ➤ Autors de teatre, Autors Literatura infantil i juvenil, Autors narrativa, Tallers literaris

    Escriptora, narradora oral, especialista en gamificació de projectes literaris. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.cat, web pel foment de la creació literària en català des del 2012. Blocaire a «La Llibreta Vermella».

    (Necessites javascript per veure aquest correu-e) |