La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Alex Alguacil aconsegueix emocionar amb les darreres estrenes contemporànies

Revista

Alex Alguacil aconsegueix emocionar amb les darreres estrenes contemporànies

En el concert al Claustre de la Catedral de Girona
06/08/2013

El pianista torna a casa després de 10 anys a Nova York i ret tribut a dos dels nostres compositors més actuals.

Alex Alguacil és un músic compromès no només amb la qualitat tècnica de les seves interpretacions, sinó amb el missatge invisible que ha de destil·lar tota obra d'art ben creada. L'Àlex és capaç d'entendre i intuir les intencions del compositor; així les transmet i així ens emociona.

Ho podeu comprovar amb el testimoni que la Revista Ritmo ha publicat en el seu número de juliol-agost de 2013. Es tracta d'un reportatge sobre l'enregistrament que el nostre intèrpret ha fet de l'obra per a piano del compositor Salvador Brotons (CD enregistrat a Nova York i editat per Columna Música) 

Tampoc no podem deixar de comentar l'estrena absoluta de l'obra per a piano d'Hèctor Parra que es va fer al concert del Claustre de la Catedral de Girona el passat 3 de juliol, dintre del Festival Nits de Clàssica de l'Auditori de Girona. Carícies cap al blanc és una obra extraordinària, molt ben construïda, plàstica i plena de registres sonors, que l'Àlex Alguacil va saber captar i revelar a la perfecció, tot aconseguint posar la pell de gallina al públic.

I, finalment, també volem fer esment de la gran estrena de la Toccata per a piano solista i orquestra "Echoes",de Xavier Pagès, que ha interpretat amb l'OBC al Palau de Congressos de Tarragona.

Benvingut a casa!

 

Veieu: www.alexalguacil.com 

 

Aquest és un exemple de notícia que podrà ser publicada al portal PromoArtYou

Arxius adjunts

comments powered by Disqus