La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > PONTAS FILMS produeix la pel·lícula basada en la novel·la "Rastres de Sàndal"

Revista

PONTAS FILMS produeix la pel·lícula basada en la novel·la "Rastres de Sàndal"

Rastres de Sàndal, pel·lícula
Anna Soler-Pont, productora executiva de PONTAS FILMS
23/09/2013

Després d'un treball de quasi cinc anys, ha arribat el moment de fer el compte enrere ... D'aquí a cinc setmanes, entre Barcelona i Mumbai, en comença el rodatge.

Malgrat que la història del llibre s'hagi hagut de retallar, n'ha sortit material per a dues pel·lícules. I es veu que el resultat és colpidor. 

L'Anna Soler-Pont - productora i guionista - des de la seva productora Pontas Films ens avisa, però, que els falta completar el finançament.

Per això, aquesta setmana han llançat una campanya de micromecenatge (crowdfunding) a través d´IndieGogo.

Com que necessiten que hi hagi moviment de visites i pugi posicions al cercador, us agrairien MOLT que qui pugui hi entri i hi col·labori. Encara que sigui amb 10 euros! I que, de passada, en feu promoció al vostres facebooks, twitters i contactes!

Aquí la teniu: http://www.indiegogo.com/projects/traces-of-sandalwood 

Visca el cine!

 

Per a més informació www.pontas.cat

 

SOBRE LA PEL·LÍCULA 

Entre Mumbai i Barcelona, la història va des dels anys 80 fins a l'actualitat, entrellaçant les històries de la Muna i la Sita, dues germanes índies.
La Muna és una adolescent de tretze anys, òrfena, que treballa com a criada d'una família rica a Mumbai. Mai no ha deixat de recordar la seva germana petita, la Sita, de qui va ser separada a la força. La Muna es convertirà en una gran actriu de Bollywood, casada amb el fill gran de la família on va treballar.

Com a actriu famosa i adulta feliç, finalment trobarà la seva germana a Barcelona. Però els pares adoptius de la Sita han esborrat tot el seu passat. Ara es diu Paula i treballa al Centre de Medicina Regenerativa com a biòloga especialista en cèl·lules mare. La Paula començarà un llarg viatge per descobrir qui és realment amb l'ajuda d'un atractiu immigrant indi que ven pel·lícules de Bollywood en dvd en un locutori del Raval de Barcelona.La Muna i la Sita/Paula es retrobaran més de trenta anys més tard, havent travessat cultures i fronteres, i més enllà d’un passat comú.

Basada en la novel·la “Rastres de Sàndal” d'Asha Miró i Anna Soler- Pont (Publicada en 13 llengües, entre elles el francès, l'holandès i el castellà).

 

 

 

Arxius adjunts

Arxivat a: Cinema, Audiovisuals
comments powered by Disqus