La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > VOLS PUBLICAR A PROMOARTYOU?

Revista

VOLS PUBLICAR A PROMOARTYOU?

Ara, la paraula, la tens tu! Explica'ns el que fas. T'escoltem!
25/09/2014

Pots fer-ho! Publica aquí lliurement, els teus articles, actes, concerts, exposicions, projectes,... Perquè PROMOARTYOU és quatre coses en una. Mira:

 

UN directori d'artistes

Una xarxa professional i corporativa on hi tenen el seu perfil tant els artistes com les empreses culturals, sigui quina sigui la seva especialitat.

Omplir el teu perfil és el primer pas per donar-te a conèixer!


UN magazine obert i lliure

On tothom pot publicar la seva notícia i anunciar la seva obra o la seva activitat. Sense filtres. Sense intermediaris. Ningú no decideix què és interessant i què no.

Assegurant la lliure promoció i la lliure difusió de la teva obra recollim l'actualitat cultural real i l'enviem a tots els programadors del país!


UN aparador

Un espai per exposar i vendre quadres, concerts, joies, escultures, artesania, cursos, llibres, dissenys, projectes o qualsevol altra obra artística.

Perquè és la manera d'afavorir la teva activitat professional!


UN fòrum de debat i de contacte amb el públic

Una eina de gran extensió i projecció que aprofita i va més enllà de les ja existents. La notícia publicada al magazine, apareix automàticament al Facebook, Twitter, Linkedin, Google,.. del propi portal i del propi artista.

Comparteix les teves notícies, repiula-les, i quedaran publicades allà on tu vulguis!

 

Per tot això Promartyou és una plataforma única, oberta i dinàmica! Dissenyada per cobrir totes les necessitats de l'artista en la seva activitat professional!

L'engeguem amb ganes d'activar el panorama artístic i cultural!

 

T'hi esperem! Inscriu-t'hi!

 

 

Arxivat a: Editorial
comments powered by Disqus