La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Coneixeu la Biblioteca Digital Mundial?

Revista

Coneixeu la Biblioteca Digital Mundial?

1932 Grup d'artistes de circ
Manuscrit de Cristòfor Colom
29/09/2014

La Biblioteca Digital Mundial va ser inaugurada a París i està en línia des de l'any 2009. Tot i que aquesta no sigui una notícia d'última hora, ens sembla una iniciativa molt valuosa.

 

Promoguda per la UNESCO i altres entitats, conté les joies i relíquies de la cultura universal. Des de l'informe de Colom, de l'any 1493, descrivint les terres que havia descobert fins al Llibre d'imatges de crisantems, una flor importada al Japó entre els segles VIII i IX, hi trobareu de tot: mapes, fotografies, pel·lícules, diaris, llibres, revistes i manuscrits d'arreu del món i de tots els períodes de la història humana.

L'explicació que els acompanya, ha estat traduïda a set idiomes, entre ells el castellà, el francès i l'anglès. I la cerca, tal com està organitzada, en facilita la visita. Per això, tot i que ja es veu que és un web imprescindible per a estudiosos, també ens ha semblat molt atractiu per als profans.

Us convidem a visitar-lo!

http://www.wdl.org/es/

Arxivat a: Editorial
comments powered by Disqus