La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > HOLOSÍNTESI OSTEOMUSCULAR, un gran ajut per a les lesions d'artistes de dansa, ball, circ, castellers,...

Revista

HOLOSÍNTESI OSTEOMUSCULAR, un gran ajut per a les lesions d'artistes de dansa, ball, circ, castellers,...

Medallons
Disseny Osteomuscular aplicat en teixits (canelleres, turmelleres, necktubes,...)
Aplicació de la teràpia a la camilla
Desenvolupament del disseny de l'Àrnica
29/09/2014

Per a tothom, artistes, esportistes, persones diverses que utilizeu en el vostre dia a dia, la musculatura, ossos i articulacions, us recomanem provar aquesta holosíntesi OSTEOMUSCULAR. La podeu usar com a prevenció i també si teniu ja una lesió per tal de curar-la més depressa. Com a regal és tot un detall!


Què fa l'Holosíntesi OSTEOMUSCULAR?

Està inspirada i composta per plantes com Àrnica, Hipèric, Pulsatilla, Artemisa, que afavoreixen la circulació sanguínia i la desinflamació dels teixits.

Igualment, el tractament emocional d'estats d'estrès ajuda també a desbloquejar i a netejar energèticament.

D'aquesta manera s'aconsegueix:

  • Relaxar i desinflamar el teixit muscular i les articulacions
  • Alleujar dolors articulars i musculars
  • Recuperar hematomes
  • Esborrar memòries de dolor
  • Accelerar la recuperació de cops, dolors, tensió nerviosa ...

 

Ana María Álvarez (ballarina professional) ens va escriure això que volem compartir amb tots vosaltres:

"Hola! Em dic Maria Álvarez i estic usant l' Holosíntesis com a tractament durant més de tres anys. Sóc ballarina professional al Ballet de Boston i he tingut diverses lesions greus en la meva carrera a causa de l'intens entrenament diari que realitzem, entre elles fractures d'ossos i trencament de fibres musculars.

El meu pare em va regalar el meu medalló quan em vaig trencar el metatars del peu esquerre. El meu és del tipus 'Osteomuscular', que ajuda a la circulació sanguínia i a la desinflamació dels teixits i també per a la relaxació i desinflamació del teixit muscular i articulacions.

El que feia era posar el medalló sobre la zona lesionada i deixant que la llum d'un llum o llanterna reflectís el dibuix del medalló sobre la meva pell. Ho feia cada dia durant una o dues hores i quan acabava me'l penjava del coll la resta del dia, fins i tot quan dormia.

Vaig començar a notar la diferència ràpidament i sentia que aquesta tècnica estava ajudant el meu os a curar-se gràcies a la seva energia vibracional.

Des de llavors, cada vegada que tinc un problema o lesió ho faig sense dubtar-ho i espero que molta més gent s'animi a provar i utilitzar aquest tipus de teràpies.

Gràcies. "

 

Amb aquesta imatge osteomuscular, també hem creat turmelleres, canelleres, necktubes o braga de coll (per les cervicals, lumbars,...), estores, samarretes,...

 

Per adquirir els productes us aconsellem entrar a la pàgina i tenda on-line de l'holosíntesi.

 

 

 

comments powered by Disqus