La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > REGAL MUSICAL: "Four Little Dream Songs", quatre precioses cançons japoneses.

Revista

REGAL MUSICAL: "Four Little Dream Songs", quatre precioses cançons japoneses.

25/10/2014

Hisako Hiseki llança el seu novè treball en què presta una especial atenció a un artista del seu país natal, Takashi Yoshimatsu. Aquest disc, només estarà disponible en versió digital.

 

Ella mateixa ens explica per què ha escollit aquestes cançons i quin és el seu significat

"Nosaltres els japonesos estimem la natura, aprenem d'ella i convivim amb ella coneixent tal vegada la seva força amenaçadora. Les estacions al Japó són molt marcades. Especialment la primavera i la tardor són més llargs que a Europa, i els gaudim com estacions molt agradables . He escollit aquestes peces per transmetre aquesta sensibilitat, la dels que ens hem criat en aquest clima. Tal i com mostra el títol de cada peça, en elles s'expressen les impressions de les 4 estacions al Japó, però també es poden interpretar en un sentit amorós. El compositor actualment encara viu , tot i que avorreix la música contemporània, perquè la considera difícil d'entendre. Ell dóna molta importància a la melodia i expressa els 88 tons del piano com si fossin picarols de les estrelles.

  • Track 1

Primavera: Al maig, després la florida dels cirerers, brollen les noves verdes fulles. A més, la primavera és una estació on es produeixen nous començaments. Per això es poden sentir tant desitjos brillants com també una mica d'inseguretat.

  • Track 2

Estiu: la llum forta i el verd intens. La pesadesa de l'alta humitat de l'estiu al Japó, l'expressa amb un vals irregular de compàs ternari i binari.

  • Track 3

Tardor: en diem "estació de la collita" i queda embolicada en paisatges fantàstics on els arbres del bosc es tenyeixen de vermell i groc. Es pot sentir aquesta bellesa i també una ombra de tristesa per l'hivern que s'aproxima.

  • Track 4

Hivern: calma d'hivern en un món que es torna platejat, de vegades embolcallat en neu. És una cançó de bressol dolça com la visió d'un petit brot enmig del fred rigorós. "

  

Podeu descarregar aquestes peces en les següents botigues digitals:

 iTunes Amazon,  Spotify 

comments powered by Disqus