La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > La música com a eina terapèutica

Revista

La música com a eina terapèutica

26/10/2014

Els avenços de la neurociència fonamenten l'ús de la música, a més del plaer que proporciona, com una eina útil per a millorar la qualitat de vida en determinades malalties i / o disfuncions neurològiques.

El ritme musical, per exemple, és un bon inductor i dinamitzador de la mobilitat (ictus, Parkinson), la melodia (amb la lírica) permet estimular la memòria, i l'harmonia, complau a la nostra ment alhora que redueix l'estrès.

Durant el proper mes de novembre tens l'oportunitat d'assistir a diversos Seminaris en els quals s'exposaran aquestes i altres aplicacions, en particular, l'ús de la música a la Neurorehabilitació física i en el Trastorn de l'Espectre Autista (TEA). En aquest enllaç, pots consultar la programació prevista.

El període d'inscripcions ja està obert. Si vols més informació, no dubtis a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) amb mi.

comments powered by Disqus