La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > La teràpia d'equilibri energètic, una eina importantíssima per a l'artista.

Revista

La teràpia d'equilibri energètic, una eina importantíssima per a l'artista.

Dr. Manel Ballester
26/10/2014

Molts sabem i hem provat que la medicina energètica funciona, sobretot per aquells que necessiten projectar força, emoció o equilibri de cara al públic o de cara a l'obra. Però per què funciona? Quines en són les bases?

De la mà del Dr. Manel Ballester us proposem un "intensiu" de dues conferències en les que es fan al·lusions al món artístic, per a tots aquells que estigueu interessats en saber quines són les bases de la medicina energètica.

 

Qui és el Dr. Manel Ballester?

És un metge cardiòleg, catedràtic de cardiologia de la Universitat de Lleida,  que compatibilitza la seva tasca en la medicina convencional amb la teràpia energètica.

Doctor i Catedràtic en Medicina (Cardiologia). Ha desenvolupat treball de recerca en diversos camps de la Cardiologia, publicat més de 100 treballs en revistes científiques i rebut més de 20 premis a la tasca d'investigació. En els últims anys ha descobert el món de la teràpia energètica, que té les seves arrels en orient i de forma creixent s'aplica a la Medicina convencional (Medicina Integrada). Això permet resoldre bàsicament problemes d'ansietat i de diferents somatitzacions, conseqüència de bloquejos del flux energètic electromagnètic per emocions que desborden la capacitat de gestió de la persona.

Us proposem dues aproximacions a les seves explicacions:

Aquesta darrera conferència va ser A la Fira Slow Food - VII Fira d'Alimentació i Salut celebrada a Balaguer, Lleida, els dies 4 i 5 octubre 2014.

En ella ens explica com la medicina occidental s'ha centrat bàsicament en el cos físic. L'ha analitzat minuciosament, hem esbrinat el seu funcionament i s'han fet progressos molt importants. Però la majoria de les malalties encara no se sap per què apareixen. La promesa que el coneixement dels gens ens aportaria les solucions a les malalties no s'ha concretat. S'ha recorregut a l'ambient (epigenètica) per poder entendre més. La informació podria estar en la dinàmica del flux energètic i les seves malalties. Per això cal incorporar la biofísica i l'impacte de la física quàntica al cos humà per exemplar la visió ... i poder fer investigació dirigida cap a altres llocs.

Us deixem amb aquest  darrer video. Esperem poder-vos haver aportat una informació d'útilitat.

 

Cristina Viñas

Directora de Promoartyou

 

 

Arxivat a: Editorial
comments powered by Disqus