La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Fototertúlia: El mirall de plata en la conservació de fotografies

Revista

Fototertúlia: El mirall de plata en la conservació de fotografies

02/12/2014

Fototertúlia: El mirall de plata en la conservació de fotografies Propera fototertúlia a Fotoconnexió: El mirall de plata en la conservació de fotografies. El dilluns 1 de desembre, a les 19h, al Cercle Artístic Sant Lluc. Xerrada a càrrec de Jordi Mestre i Rita Udina.

El mirall de plata està present en gran part de les fotografies blanc i negre del segle XX, tot i així no s’ha tingut en la consideració que es mereix. Després de molts anys d’estudiar el tema i de múltiples descobriments, explicarem el mecanisme de formació del mirall de plata i un nou sistema per eliminar-lo, treball que mostrarem per primera vegada i com a previ a d’altres presentacions i articles.

LLEGIR-NE MÉS ->

comments powered by Disqus