La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Seminari "La música i la neurorehabilitació cognitiva"

Revista

Seminari "La música i la neurorehabilitació cognitiva"

02/12/2014

Avui dia s'utilitzen diverses estratègies musicals per a millorar i recuperar les funcions cognitives en persones afectades per demències, ictus i altres. De vegades, els resultats, amb les seves limitacions, són esperançadors.

Simplement el fet d'escoltar música, afecta a diverses àrees cerebrals que són estimulades aprofitant la plasticitat neuronal. Investigacions recents aporten dades de recuperacions de funcions cognitives en persones afectades per ictus i altres.

Dia 19 desembre, 17.30-21.00. Avgda Portal de l'Àngel 40, 3-8.

(Necessites javascript per veure aquest correu-e) fins el dia 15. Més informació.

comments powered by Disqus