La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Com teniu el TERCER CHAKRA, el chakra principal dels ARTISTES???

Revista

Com teniu el TERCER CHAKRA, el chakra principal dels ARTISTES???

TERCER CHAKRA - MANIPURA. Confiança
11/12/2014

Holosíntesi- Homeopatia en imatges ens proposa una activació i equilibri del tercer chakra, també anomenat PLEXE SOLAR, o també CHAKRA MANIPURA, mitjançant el seu medalló "miraculós", de tan efectiu com es, sobretot per aquells artistes que passen per alguna etapa de poca força, decaiguda o, senzillament, cansament. UN REGAL FORMIDABLE, ARA QUE VE NADAL!

 

El 3r Chakra/ Plexe Solar/ Chakra Manipura

Vegem primer què ens diuen els nostres amics de l'holosíntesi:

 "El tercer chakra té a veure amb el poder personal. Es reflecteix en assumir la pròpia vida, en la capacitat d'acció i autoafirmació davant del món.
Holosíntesis del TERCER CHAKRA - Manipura
Aquest chakra està associat amb el color groc i està situat al plexe solar. Les seves funcions es relacionen amb el sistema digestiu i simbòlicament, amb el foc interior de cada un. El seu element és el foc. El tercer chakra té a veure amb el poder personal. Es reflecteix en assumir la pròpia vida, en la capacitat d'acció i autoafirmació davant del món. És el centre energètic relacionat amb la confiança en un mateix. Aquesta pulsió ens ajuda en la presa de decisions i en l'enfrontament als riscos, a establir límits i necessitats davant nosaltres mateixos i els altres, i ens dóna voluntat d'èxit. Té a veure amb els principis sobre els que decidim viure."

 

I si ets artista, cal afegir que el tercer chakra és el de la primera connexió amb la unió que ve del cordó umbilical. Qualsevol artista que hagi de sortir a escena i necessiti trobar aquell nexe d'unió entre les seves emocions i la manera òptima de transmetre-les, necessita tenir el plexe solar ben obert. Un desequilibri o un tancament a la zona pot suposar un patiment per a l'artista que ho veurà traduït en: poca inspiració, inseguretat, tristor, cansament, inconstància, fragilitat,... En canvi, una bona activació d'aquest punt suposarà trobar-se amb la pròpia força i capacitat, tan física com d'expressió.

L'artista amb el tercer Chakra en bon moviment notarà seguretat a l'escenari i sentirà que controla perfectament la situació. Se sentirà en plena forma i realitzat en la seva activitat. També sentirà capacitat d'expressió i notarà que capta l'atenció, que arriba al públic. Sabrà canalitzar en força i potència expressiva qualsevol emoció tant si és negativa com positiva. Així doncs, veurà la seva salut molt enfortida. Estarà protegit contra l'adversitat.

Un altre tret és que irradiem vibració i llum des d'aquesta zona. Tenir aquesta zona activa ens fa sentir segurs i amb poder intern, a l'hora que també l'irradiem cap a fora (força centrífuga), qualitat tan necessària per a l'artista, sigui quina sigui la seva especialitat. L'artista se sent il·luminat i amb cert estat de gràcia compartida amb el públic.

El tercer chakra és doncs el primer pas necessari cap a l'èxit.

Porteu penjat aquest medalló quan sortiu a escena i ja m'ho sabreu dir!

 

Cristina Viñas

Directora de Promoartyou, coach i terapèuta de medicina energètica

 

 

 

comments powered by Disqus