La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Donem la benvinguda, dins de Promoartyou, a MONTSERRAT CRISTAU!

Revista

Donem la benvinguda, dins de Promoartyou, a MONTSERRAT CRISTAU!

Montserrat Cristau
Montserrat Cristau i Rafel Rostey (percussió), formen Monraf produccions
09/04/2015

Poques vegades ens trobem davant de tanta capacitat i versatilitat com és el cas d'aquesta soprano gironina. Tot i tenir una formació clàssica i ser una soprano lírico-lleugera que aborda papers operístics, Montserrat Cristau és també una gran cantant de jazz i música pop, cançó francesa i també tradicional catalana. La seva preparació, tant musical, com vocal, com interpretativa, així com la dels diversos grups que l'acompanyen, fa que tot el que interpreta esdevingui un espectacle de suma qualitat.

 

Us la recomanem al 100%.

Per talent, per tradició familiar, per preparació, per temperament i per experiència, Montserrat Cristau és un valor segur de qualitat a l'hora de contractar qualsevol dels seus espectacles.

Més que coneguda a les comarques gironines, us convidem a que compteu amb ella i els seus diversos grups, per a qualsevol acte que desitgeu programar: cançó, ball, Festa major, celebracions, Bodes, Sessions de jazz, Concerts, Recitals lírics,...  TOT REPERTORI ÉS AL SEU ABAST.

 

Qui és Montserrat Cristau?

Cantant amb una veu molt versàtil de formació clàssica, però amb important influència del jazz i de la música moderna. Ha estat sempre oberta a interpretar diferents gèneres i estils, i a gaudir de la música en general, cantant. És una apassionada de l'òpera, del musical americà i del jazz.

Inicia la seva formació com a músic i cantant de la mà del seu pare i músic Jaume Cristau. Acaba els seus estudis amb Myriam Alió i Manuel Garcia Morante, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Perfecciona els seus coneixements amb Jaume Aragall i Carme Bustamante, així com en diferents cursos Internacionals. Té formació com a logopeda i higienista de la veu.

Actua periòdicament en diferens Festivals de música i teatres de Catalunya, Euskadi, Espanya, França i Suïssa.

Actualment compagina la seva carrera com a cantant, amb la direcció de l'EMMG (Escola de Música Moderna de Girona) i com a professora de cant i tècnica vocal.

Compta amb una vintena de discs enregistrats, com a col·laboradora i com a solista. Els darrers “Des del cor” i “Beatling”.

Des del 2012 gestiona la seva pròpia productora Monraf Produccions SC.


Heu vist el seu Aparador?

Increïble la varietat de le seves propostes: Cançó francesa, Beatles amb salsa, Boogie, Gershwin, tradicional catalana i recital de lírica, ...


Vegeu-lo en detall


Us deixem amb un "tastet" de les seves produccions: "Paris, comme chez moi" i "Beatles amb Salsa":

 

 

comments powered by Disqus