La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > RECORDEM: "El Poder de las premoniciones", del Dr. Larry Dossey, primer llibre de la nova col·lecció de medicina holística, dirigida pel DR. MANEL BALLESTER RODÉS

Revista

RECORDEM: "El Poder de las premoniciones", del Dr. Larry Dossey, primer llibre de la nova col·lecció de medicina holística, dirigida pel DR. MANEL BALLESTER RODÉS

Dr. Manel Ballester
Dr. Manel Ballester
20/04/2015

L'Editorial MILENIO ha publicat el primer lliurament del que serà una col·lecció, en primícia, de traduccions de l'anglès sobre temes relacionats amb les bases científiques de la Medicina Holística. Aquest primer volum, "El Poder de las premoniciones, del Dr. Larry Dossey, constitueix el pas de l'observació individual -subjetiva- del fenomen premonitori cap a la seva corroboració sistemàtica.

Amb aquesta col·lecció s'accedeix a un gran públic que basa les seves creences en el camp de la medicina energètica en particular i en la vida en general, en el mètode científic més enllà de la fe o de la vivència individual.

El llibre introdueix el lector en el món invisible i la mecànica quàntica que el sustenta. En concret, al fet que el temps, en les premonicions, transcorre a l'inrevés: no hi ha la relació causa-efecte esperada en la concepció unidireccional del temps de la física clàssica, sinó que els efectes poden precedir les causes. El text recull l'extensa literatura científica i experiments de laboratori que corroboren les observacions premonitòries.

La direcció de la col·lecció Holística és del Dr. Manel Ballester Rodés, cardiòleg i catedràtic de Medicina, i en l'actualitat estudiós de la Medicina Energètica i de la possibilitat d'intervenir en les malalties amb altres eines que les potents aportades per la medicina occidental.

Els dos següents volums, tot per publicar, introduiran el lector a dos temes d'interès transcendental: el primer, sobre l'evidència científica les experiències a punt de morir publicades pel cardiòleg de Texas Michael Sabom en un estudi sistemàtic i prospectiu de 106 pacients ressuscitats en una unitat coronària després de morir. Les descripcions corroboren l'existència d'un cos físic i d'un cos energètic que sobreviu a la mort.

A aquest el seguirà un tercer volum de la col·lecció, un resum de l'immens treball de Ian Stevenson efectuat durant 40 anys sobre la reencarnació basada en les experiències de nens de 1 a 5 anys, que parlen d'altres vides i la corroboració rigorosa que Stevenson fa d'aquests testimonis.

La col·lecció amplia la visió del cos humà més enllà dels aspectes visibles i analitzables del mateix, i introdueix de forma rigorosa el món energètic que l'acompanya. Imprescindible per a aquelles persones que basen les seves creences en la comprovació rigorosa del fenomen energètic i les seves enormes implicacions en relació al coneixement de com funciona l'Univers i la vida en general.

 

Veure el perfil del Dr. Ballester 

 

comments powered by Disqus