La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > "LA PRIMA COBLA" en un auditori singular i nou com és el de LLINARS DEL VALLÈS

Revista

"LA PRIMA COBLA" en un auditori singular i nou com és el de LLINARS DEL VALLÈS

04/05/2015

La Prima Cobla és un espectacle que fusiona allò que cantaria una "prima donna" amb orquestra (peces líriques, sigui cancó catalana, havanera o fins i tot, òpera), però ara acompanyades pel so inconfusible de la cobla. Un concert que entusiasma!

 

Diumenge, 10 de maig, a les 18 h.

Auditori de Llinars del Vallès

 

L'Auditori de Llinars del Vallès és tan nou! Amb una arquitectura singular i una acústica fantàstica!

I aquest serà el primer concert de grans dimensions que s'hi farà. La Principal de la Bisbal serà la primera cobla que hi actuarà i la Indira Ferrer-Morató, la primera soprano.

Felicitem als programadors de l'auditori per haver donat cabuda a un espectacle tan innovador i de tanta qualitat artística

(vegeu el comentari que vam fer sobre aquest espectacle)

 

Intèrprets

Indira Ferrer-Morató, soprano

Antoni Mas, piano

Cobla La Principal de la Bisbal

Dir. Francesc Cassú
 

Espectacle nascut arrel d’una llarga amistat entre La Principal de la Bisbal i el duet format per Indira Ferrer-Morató i Antoni Mas – soprano i piano respectivament -. Les dues formacions s’uneixen per crear un projecte ambiciós de caire romàntic i nostàlgic, en el que s’apropa la música a tots els públics.


La Prima Cobla és un projecte basat en la unió de dos elements puntals de la música del nostre país -l’havanera i la música per a cobla- per interpretar obres clàssiques i simfòniques de compositors romàntics de finals del segle XIX i principis del XX, com són Albéniz, Bizet, Granados o Enric Morera.

Els arranjaments estan fets especialment per a l’ocasió, de la mà de dos grans coneixedors d’ambdues formacions, Francesc Cassú i Antoni Mas.


Un espectacle diferent i proper

La formació de cobla a l’escenari deixa de ser l’habitual per donar protagonisme a l’excel·lent veu de la soprano, on recau la gran majoria del pes de l’espectacle, magistralment acompanyada al piano d’Antoni Mas i la cobla La Principal de la Bisbal. És un espectacle dirigit a tots els púbics, a qui li agradin les coses innovadores, als amants de la música clàssica, a qui els agradi el so de la cobla i als incondicionals del repertori català.

 

Mireu com es va anar construint aquest Auditori:

 

comments powered by Disqus