La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > L'ART DE LA FOTOGRAFIA AL SERVEI DE MILLORAR EL MÓN

Revista

L'ART DE LA FOTOGRAFIA AL SERVEI DE MILLORAR EL MÓN

25/05/2015

Un dels nostres fotògrafs d'escenari més preuats, Ricard Alonso, un mestre en captar l'ànima de l'artista en l'instant de l'actuació, gira ara l'objectiu de la seva càmera per captar l'ànima i la mirada de l'ésser humà en l'instant en que també es viu una altra mena de plenitud, diferent tot i que no pas massa allunyada de l'artística: la de la solidaritat, la convivència i la igualtat.

 

Des de copsar l'Art, a copsar la Cultura,

L'artista Ricard Alonso Planes, està realitzant un treball foto periodístic de caràcter sociocultural pel projecte "Univers d'Històries, d'Europa al món" ideat i dirigit per Anna Jarque, responsable de l'Àrea de Cultura de la Càtedra de la UNESCO sobre Sostenibilitat-UPC. 

El reportatge que du a terme el fotògraf consisteix a copsar instants que traspuen solidaritat, convivència, igualtat i respecte entre diferents generacions, sense distinció de cap classe social o l'ètnia d'on pertanyi.

Les imatges captades tenen com a principal objectiu expressar una idea de globalitat i pluralitat social, tot demostrant que el principal vehicle per agermanar els humans és precisament la cultura. Una cultura transmesa a les llars per mitjà de diàleg entre famílies, pares, avis ,nens i que, tot i la revolució tecnològica del moment, perviu i dura per sempre a la memòria de les tradicions siguin representades per mitjà de contes, rondalles, balls regionals i un llarg etcètera.

 

Felicitats Ricard Alonso, per saber mostrar allò que honora l'ésser humà!


L'Equip Promoartyou


Veure perfil i més del treball de Ricard Alonso

comments powered by Disqus