La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Taller de ratafia i d'altres licors d'estiu

Revista

Taller de ratafia i d'altres licors d'estiu

19/06/2015

Vols aprendre a fer la teva pròpia ratafia? Ara en tens l'oportunitat. Carme Bosch fa un taller el proper dissabte, 27 de juny a Cassà de la Selva perquè en sortiu fets uns experts.

 

Dissabte  27 de juny

de 10 a 19 h

a Cassà de la Selva

 

Es començarà el taller amb una explicació dels diferents alcohols que s'utilitzen en la preparació de la ratafia i es coneixeran les plantes imprescindibles per a fer una bona ratafia .

Seguidament es farà una passejada per les Gavarres per conèixer i recol.lectar les espècies que usem per a fer ratafia i altres licors.

A la tarda s'explicaran receptes de diferents licors i es prepararà ratafia . Cada alumne s'emportarà dues ampolles de ratafia a casa elaborades amb diferents alcohols.

 

PREU TOTAL: 45 EUROS   

 

 

 

Carme Bosch 

És divulgadora d'etnobotànica aplicada i mestra artesana. El 1997 va crear l'Escola de les Flors al municipi de Fontanilles (Baix Empordà) i des del mateix any imparteix tallers de sensibilització al món vegetal  a escolars de primària i secundària i a adults d'arreu del país. És autora dels llibres Essències, Dones d'aigua i Guia del Recol·lector.

   INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:  
 
  T. 972 461 334
  T. 666 727 404


  (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  www.carmebosch.cat

comments powered by Disqus