La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Els BEATLES amb SALSA, aquest estiu amb Montserrat Cristau!

Revista

Els BEATLES amb SALSA, aquest estiu amb Montserrat Cristau!

Montserrat Cristau, cantant
Montserrat Cristau, cantant
Montserrat Cristau i els DeliKtessen Sextet
Montserrat Cristau i els DeliKtessen Sextet
09/07/2015

Dues propostes més que refrescants per aquest proper cap de setmana: Beatles a Vilafant i Beatles a l'Estartit. VENIU A BALLAR!

 

Montserrat Cristau & DeliKtessen Sextet

Hi posem versions “latin” dels clàssics del quartet de Livepool. Versions fresques i molt ballables que donaran una sonoritat molt estiuenca a aquest repertori.

A la formació clàssica de piano, baix, bateria i veu, i afegim la percussió llatina i el so d'un saxo alt emulant al gran mestre Paquito D'Rivera.

En aquesta ocasió la banda està formada per Santi Escura (piano), Manel Vega (baix), Enrica Canada (percussió), Rafel Rostey (bateria), Montserrat Cristau (veu) i Jordi Paulí (saxos).


On ens podeu veure?

Per començar, aquest cap de setmana ens trobareu a:

 

15è vespres musicals de Vilafant 2015 

"Beatles amb salsa"

10 de juliol, a les 22 h.

Jardins de Can Puig-Massanet

Entrada lliure

 

--------------------------

Dins del Beatles Weekend de l'Estartit 2015

"A Beatles Tribute" 

12  de juliol, a les 21h.

Plaça de l’Esglèsia 

 

 

 

Consulteu la nostre agenda per aquest estiu amb més Beatles i altres diferents programes; a veure quin d'ells és el més refrescant! 

 

Montserrat Cristau

Cantant amb una veu molt versàtil de formació clàssica, però amb important influència del jazz i de la música moderna. Ha estat sempre oberta a interpretar diferents gèneres i estils, i a gaudir de la música en general, cantant. És una apassionada de l'òpera, del musical americà i del jazz.

Inicia la seva formació com a músic i cantant de la mà del seu pare i músic Jaume Cristau. Acaba els seus estudis amb Myriam Alió i Manuel Garcia Morante, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Perfecciona els seus coneixements amb Jaume Aragall i Carme Bustamante, així com en diferents cursos Internacionals. Té formació com a logopeda i higienista de la veu.

Actua periòdicament en diferents Festivals de música i teatres de Catalunya, Euskadi, Espanya, França i Suïssa.

Actualment compagina la seva carrera com a cantant, amb la direcció de l'EMMG (Escola de Música Moderna de Girona) i com a professora de cant i tècnica vocal.

 

Com a tastet: un video de Beatles amb salsa

Arxius adjunts

Arxivat a: Música, Ball, Pop
comments powered by Disqus