La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Sílvia Comes, nova artista de Promoartyou. Li donem la benvinguda!

Revista

Sílvia Comes, nova artista de Promoartyou. Li donem la benvinguda!

07/08/2015

I aprofitem per desitjar-li el bo i millor en el seu viatge i gira per Cuba que emprendrà durant la segona quinzena d'agost!

Sílvia Comes és una cantaurora molt destacada dins la cançó literària i la cançó d'autor, que escriu i ofereix espectacles, tant en llengua catalana com en llengua castellana.

Col·labora amb altres artistes com Lluís LLach, Lídia Pujol, Jackson Browne, Sopa de Cabra, Ester Formosa, Carles Cases, Pep Munné, Joan Isaac, Luis Eduardo Aute...

Els seus treballs poden ser molt diversos, tot i que la temàtica sempre serà compromesa amb les emocions, l'art, la societat i la justícia.

Dels seus darrers concerts en destaquem ara els més recents: el dedicat a les cançons d'anarquia (Cançons dAmor i Anarquia), el dedicat al poeta Joan Vinyoli (Esperit de Vinyoli ), el dedicat als seus 30 anys de cançons d'amor (Comes Love), el dedicat a la gran poeta Gloria Fuertes (FUERTES).

De la Sílvia Comes en sentirem a parlar en aquesta revista, perquè volem continuar seguint de prop tota la seva activitat, començant per aquesta gira per Cuba, a la recerca d'intercanvi amb cantautors caribenys i amb la preuada trova cubana.

Siusplau, Sílvia, explica'ns-ho quan tornis! Bon viatge!

 

Cristina Viñas

Directora de Promoartyou


Us deixem aquí amb un petit tast del seu treball:

 

Arxivat a: Música, Cantautors
comments powered by Disqus