La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Nova Sèrie de Literatura Japonesa de la mà de Lapislàtzuli Editorial.

Revista

Nova Sèrie de Literatura Japonesa de la mà de Lapislàtzuli Editorial.

07/09/2015

Ko Tazawa i Lapislàtzuli Editorial us conviden a la presentació dels dos primers llibres d'aquesta sèrie. Dimecres, 9 de setembre a les 19:30 hores a l'Espai Francesca Bonnemaison / Sant Pere més Baix, 7. Barcelona.

 

Benvolguts amics,

A Lapislàtzuli editorial encetem una nova sèrie de literatura japonesa traduïda al català de la ma de Ko Tazawa.

El nombre d’autors japonesos traduïts al català és força limitat: Kawabata, Mishima, Ôe i Murakami principalment, a més surten de diferents editorials i és difícil situar-les dins el panorama general de la literatura japonesa.

El nostre objectiu, alhora, és facilitar la lectura més o menys ordenada cronològicament dels principals autors de la literatura japonesa. Les eres tractades  són Meji, Taishô i Shôwa (fins el 1966), tenint els coneixement de la literatura d’aquestes èpoques es comprendran millor els autors japonesos actuals, com ara Haruki Murakami.

Per facilitar la lectura, hi ha inclòs en cada volum les informacions sobre l’autor i l’obra corresponents, així com una taula cronològica.

Podeu trobar aquests llibres i la resta que hem editat a la vostra llibreria de confiança, al facebook de Lapislàtzuli editorial i a la nostra pàgina web.

Una abraçada,

Equip Lapislàtzuli

 

Veure article publicat a La Vanguardia 05.09.2015

 

Us convidem a la presentació dels dos primers llibres:

A veure qui és més alt (Midori, una petita geisha) d'Ichiyo Higuchi

Harakiri. El cas de la família Abe, d'Ogai Mori

 

Amb la presència de Ko Tazawa, catedràtic de la Universitat Hosei de Tòquio, escriptor, traductor i director d'aquesta col·lecció i Joaquim Pijoan, Premi Sant Jordi de Novel·la.

Arxius adjunts

comments powered by Disqus