La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > L'ànima es revela en la veu: el poder dels mantres

Revista

L'ànima es revela en la veu: el poder dels mantres

10/10/2015

Ahir 9 d'octubre de 2015, es va celebrar a Barcelona un concert de mantres per a la pau mundial a càrrec del lama tibetà Akarpa Rinponche. En una de les entrevistes als mitjans de comunicació comentava que "els mantres són frases melòdiques que ajuden a pregar i a meditar, i que la música és el camí de la pau i de la felicitat mundial".

Aprofitant que he estat convidat a participar al programa Vespres a La2 (TVE) per a comentar com poden afectar els mantres, m'ha semblat oportú publicar aquest  post sobre la potencialitat de la #voz, els mantres, la seva aplicació en les tècniques de meditació i les evidències científiques que existeixen avui dia al respecte.

Arxius adjunts

comments powered by Disqus