La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > La música com a eina de Neurorehabilitació

Revista

La música com a eina de Neurorehabilitació

10/10/2015

El model de percepció cerebral mostra que l'estructura musical produeix respostes en el cervell que poden ser utilitzades per a la rehabilitació sensoriomotora, de veu i llenguatge, i cognitiva.

El Dr. Michael Thaut, músic, neurocientífic, director del Center for Biomedical Research in Music a la universitat de Colorado, va introduir a finals de la dècada dels 90 unes tècniques, reconegudes per la Federació mundial de rehabilitació neurològica, conegudes com Neurologic Music Therapy.

Una síntesi d'aquestes tècniques s'impartiran a Barcelona (escola Virtèlia, 28 de novembre) i a Ripollet (escola de música Societat Coral El Vallès, 9 de gener 2016). La durada és de 8 hores, intensiu en un dia. Va adreçat a músics sensibles a la salut i a musicoterapeutes. També a fisioterapeutes i totes aquelles persones interessades en conèixer les possibilitats de la música en la neurorehabilitació. Les places són limitades i les reserves es faran per ordre d'inscripció. En aquest link, teniu més informació.Per a qualsevol dubte, podeu contactar en aquest correu:  (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

comments powered by Disqus