La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Seleccionada "Los sueños de la voz", una obra de Mercedes Delclós per al Festival Zèppelin!

Revista

Seleccionada "Los sueños de la voz", una obra de Mercedes Delclós per al Festival Zèppelin!

Mercedes Delclós escoltant el so de l'aigua
Els 24 altaveus preparats
13/10/2015

Es tracta d'una orquestració vocal de la peça de Beatriz Ferreyra "Dans un pont infini". Es mostrarà mitjançant 24 altaveus dissabte que ve, a les 20h a la Sala Raval del CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). C. Montalegre. Entrada lliure.

 

Us convido a tenir una experiència:

A escoltar, enmig de 24 altaveus, que alhora són 24 instruments musicals, "Los sueños de la voz" -el teatre de la veu-, una orquestració vocal -sense tractament de manipulació electroacústica de la gravació, que he realitzat en un Protools de 32 pistes- sobre l'obra "Dans un point infini" -per a violí i tractament electroacústic- de la suggerent compositora d'Art sonor, Beatriz Ferreyra, argentina i resident a París.

- La mateixa Beatriz Ferreyra diu: "Muy interesante, divertida y lindo material. ¿Y por qué no? Tenéme al corriente de cómo evoluciona. Muchas gracias de haber elegido esta pieza y de haber compuesto algo tan lúdico".

- Les mescles han estat realitzades a Espai Sonor Montoliu per David Casamitjana, a Montoliu (Lleida).

Una altra manera de percebre el so, el so en moviment. En definitiva, a imitació del comportament dels sons de la natura, creant i construint espais, des d'una escolta que envolta el nostre cos, gràcies a l'ajuda de la tecnologia.

Podeu consultar tot el programa del Festival Zeppelin aquí.


Mercedes Delclós

Arxivat a: Música, Electrònica
comments powered by Disqus