La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Recomanem Ricard Alonso com a fotògraf per a concerts en directe.

Revista

Recomanem Ricard Alonso com a fotògraf per a concerts en directe.

24/11/2015

Si necessiteu un reportatge fotogràfic per als vostres concerts, no ho dubteu: Ricard Alonso de la "Scena è Pronta" sap treure'n Art Visual d'allà on hi hagi l'Art Musical.

 

El fotògraf Ricard Alonso, últimament està cultivant la disciplina dels concerts en directe. 

La seva càmera i el el seu objectiu artístic es centra en tot allò que l'ull de l'espectador sembla no captar. Si en som conscients, a cada recital podrem trobar-hi diferents petites grans coses que ajuden a comprendre que la música no es fa solament amb els instruments, sinó que hi ha una preparació prèvia i una energía que es desprèn a través d'aquell "sentir" dels qui omplen la vida de l'escenari. I en Ricard sap captar aquesta vida. Aquesta ànima.

I és que des de sempre, Ricard Alonso, tot i realitzar diferents formats dins de la fotografia, s'ha interessat en la melodia captada instant a instant. Com a prova d'això hem de destacar les diferents imatges que captà durant el concert de presentació de l'Orquestra Barroca de Barcelona el passat mes d'octubre; imatges, algunes de les quals us reproduïm aquí i que  li han comportat el fet de convertir-se en el fotògraf oficial de la formació.

Però això no és nou. Al llarg de la seva trajectòria ha realitzat nombrosos cartells i les seves fotografies han format part de la carrera de diferents cantants, músics i ballarins en general. 

Per tal de descobrir un xic més a Ricard Alonso us convidem a fer una passejada per la seva pàgina del Facebook.

 

L'Equip Promoartyou

comments powered by Disqus