La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > “És quan canto que hi veig clar”

Revista

“És quan canto que hi veig clar”

26/07/2016

La cançó catalana, popular, clàssica i actual, arranjada i interpretada de manera nova i original, per la soprano Indira Ferrer Morató i el pianista i compositor Antoni Mas. Us esperem al Saló Noble de Sant Hilari Sacalm, aquest diumenge 31 de juliol, a les 18 h.

Amics i amigues,

Avui em toca parlar del pròxim concert que realitzaré amb el pianista Antoni Mas, aquest proper diumenge, dia 31 al Saló Noble de Sant Hilari Sacalm (Girona) a les 18.00 hores.

"És quan canto que hi veig clar" és un recorregut per la música catalana. Segurament pensareu que d'aquest tipus de recitals se'n fan cada dos per tres. Nosaltres no pretenem aportar quelcom exclusiu, però si alguna cosa de més. Les peces que farem van des de les populars catalanes, les d'autors clàssics i fins arribar al nostre present musical. En cada una d'elles hi volem posar una mica d'originalitat. És a dir: el nostre objectiu és pensar amb aquelles cançons que creiem que arribaran al públic, però donant-les a conèixer des d'una perspectiva diferent. Amb harmonitzacions pensades des de la creativitat i la novetat. Per posar-vos un exemple, farem la tradicional i coneguda "La dama d'Aragó" però amb una introducció que ens situa a l'època medieval, que ens transporta i regala un "plus" sempre sense desvirtuar-la. Amb la cançó "País petit" de Lluís Llach també fem una mica el mateix. L'Antoni Mas hi aporta els seus colors per tal de sorprendre un públic, però que a la vegada s'hi senti ben identificat.

Si ens veniu a veure, podreu escoltar un concert pròxim ple de cançons que formen part de la nostra vida, però amb tocs ben personals.

És un concert íntim i pròxim, per tant espero "sentir-vos" ben a prop.

Recordeu: "És quan canto que hi veig clar" al Saló Noble de Sant Hilari Sacalm (Girona)

Diumenge 31 a les 18 hores de la tarda.

Indira Ferrer, soprano

Antoni Mas, piano


Us hi esperem,

Indira

 

----------------------------------

Aquest recital que pren el nom fent una aclucada d’ull al preciós poema de J.V. Foix, segueix un camí que recorre una sèrie de compositors catalans, de diferents estils musicals, que gràcies a ells la música del nostre país, ha obtingut un reconeixement universal. Un recital on la paraula i la música s’uneixen formant part d’una mateixa identitat.


Autors com per exemple:
M. Valls, E. Morera, A. Mas, C. Casanovas, LL. Llach, J.M. Serrat etc...

Més informació: 

http://www.santhilari.cat/agenda/icalrepeat.detail/2016/07/31/1833/-/-


comments powered by Disqus