La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > DISCOGRAFIA SABADELLENCA PER L'ABRIL DEL 2018

Revista

DISCOGRAFIA SABADELLENCA PER L'ABRIL DEL 2018

19/04/2018

De la crítica del disc "20 Pieces for Solo Lute" a CatClàssics i al Diari de Sabadell, 14.04.2018.

L’activitat discogràfica vinculada a Catalunya aporta amb regularitat nous al·licients que cobreixen nombrosos gèneres i períodes. En aquest sentit l’aportació de segells com La mà de Guido, Ars Harmonica i Columna Música els posiciona entre els més actius a l’Estat Espanyol...

Un exemple es troba amb el treball protagonitzat pel vihuelista i compositor Joaquim Bogunyà editat per Ars Harmonica (AH251 DDD 42 minuts) en un exercici de revival renaixentista magníficament aconseguit. Es tracta d’un corpus que va començar a treballar l’any 1997 i en una selecció de 20 peces que inclou diverses fantasies (...), cançons i danses per a un sol instrument ( ...vihuela o llaüt). En conjunt es un disc deliciós... (tot i que les) (...) notes només en anglès no comenten aspectes musicals de les obres... L’instrument emprat per Bogunyà és obra del luthier Patrick Hopmans l’any 1998.

 

CatClàssics

http://www.classics.cat/novetats/detall?Id=713

Arxius adjunts

comments powered by Disqus