La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > The room

Revista

The room

10/10/2018

THE ROOM és una instal·lació en petit format que combina video, so i llenguatge corporal. L'ambient es fon amb les projeccions, el so i el llenguatge corporal de l'actriu. Creant un clima on l'expressió texturitza encara més els colors projectats. The Room és un projecte multidisciplinar, exploració constant on es conjuguen image, so i moviment.

De l'11 al 14 d'octubre

THE ROOM és una instal·lació en petit format que combina video, so i llenguatge corporal. L'ambient es fon amb les projeccions, el so i el llenguatge corporal de l'actriu. Creant un clima on l'expressió texturitza encara més els colors projectats. The Room és un projecte multidisciplinar, exploració constant on es conjuguen image, so i moviment.

Durada: 40 minuts
Idea, realització i continguts: Roxana Vanessa

 

Informació pràctica

De dijous a dissabte a les 21h
Diumenge a les 20h

Reserva d'entrades aquí
Contacte: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) / 93 113 20 15

Arxivat a: Teatre
comments powered by Disqus