La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > PER FI: PRESENTACIÓ DEL DISC IBÈRIA!

Revista

PER FI: PRESENTACIÓ DEL DISC IBÈRIA!

15/10/2018

Dos primers concerts de presentació del nou CD de l'espectacle Ibèria. Amb Indira Ferrer-Morató (soprano), Manuel Ruiz (piano) i Carles Murias (castanyoles)

 

Magnífic nou CD, amb obres de Falla, Guerrero, Granados, García Lorca, Vives,... i cançó tradicional de la península Ibèrica.

 

El Trio Iberia presenta el seu primer treball discogràfic que porta el mateix nom. Es presenta en societat amb la celebració d’aquest concert. Si hi veniu podreu escoltar melodies de cèlebres compositors com ara el català universal Enric Granados o bé Manuel de Falla entre d’altres. No deixaran de banda les famoses romances de sarsuela tan estimades a casa nostra. Veu, piano i castanyoles es fonen entre sí per donar pas a un conjunt harmoniós, original i proper. Ah! Sabeu que les castanyoles i la cançó catalana són un matrimoni perfecte? Veniu a descobrir-ho. Les sorpreses estan garantides. Us hi esperem.

.......................

 

Les castanyoles irrompen a l’escena com un element unificador al associar-les al teatre, la música i el ball. A més a més, dibuixen la columna vertebral d'un muntatge màgic. Un concert íntim, en el qual els tres personatges, una soprano un pianista i un solista de castanyoles son llançats a l’escena de manera tolerant i lliberal. Tot plegat sorgeix dels diferents sons, ritmes i melodies. Tres partitures diferents que viuen en la trobada, capaços de generar teatre sense recórrer als seus codis convencionals. ÉS EL JOC DE LA IMAGINACIÓ.

 

IBERIA és una formació estable constituïda l’any 2015. Des d’aleshores ha actuat en importants sales de concert i ha obtingut una gran acceptació per part del públic i de la premsa. La seva estrena va tenir lloc a l’Auditori Municipal de Terrassa i des d’aleshores ha seguit fent actuacions, com per exemple a l’Acadèmia de Belles Arts (Sabadell), el Museu Europeu d’Art Modern, l’Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi – Palau de la Llotja de Mar (Barcelona), el Teatre Barrades (Hospitalet de Llobregat), l’Auditori Palau Falguera (Sant Feliu de Llobregat), entre d’altres. Dins del seu repertori hi trobem cançó Espanyola, cançó lírica Cubana, cançó Catalana, etc. Ha estat seleccionada per participar al XVIII Cicle de Clàssica a Horta-Guinardó (Barcelona).

IBERIA neix de la il·lusió de redescobrir-nos els uns als altres, de posar en escena sinergies ja conegudes temps enrere, unions que miren a un futur, i compartir tota aquesta sensació amb el públic.“Una proposta viva, nova, divertida, fresca, que combina la veu lírica, amb el ball, el teatre i el so suggerent de les castanyoles” (revista Promoart 11-02-2018), “El concert adquireix a la vegada cert caràcter didàctic atès que Carlos Murias utilitza diversos tipus de castanyoles en funció de l'estil i l'època de la música interpretada, El trio aconsegueix proximitat amb el públic” (Nació Digital 15- 03-2015).”(...) Los tres intérpretes que forman el grupo han coincidido varias veces en el escenario llevando a cabo interesantes proyectos innovadores y muycelebrados(...) (La Vanguardia 1-08-15)


CONCERTS

1. Dilluns, 15 d'octubre de 2018. 20.00 h

Teatre Centre Sant Pere Apòstol (Carrer Sant Pere més Alt, 25). Barcelona

 

2. Diumenge 21 octubre, de 2018, a les 6 de la tarda. 

Teatre Municipal de Palafrugell. Palagrugell. Girona

Entrada: 6 Euros

venda d'entrades, al mateix Teatre o a www.tiquetea.com

Concert de celebració també, dels 20 anys de trajectòria d'Indira Ferrer-Morató dalt dels escenaris.

Doncs va debutar, el mateix dia en que la soprano feia 20 anys, amb la òpera "Un dia ConVincent" de Lluís de Arquer.

 

Arxivat a: Música, Lírica
comments powered by Disqus