La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Art i Consciència

Art i Consciència

L'actualitat artística i cultural explicada en primera persona

 1. 25/10/2014
  Hisako Hiseki llança el seu novè treball en què presta una especial atenció a un artista del seu país natal, Takashi Yoshimatsu. Aquest disc, només estarà disponible en versió digital.
 2. 15/10/2014
  Per fi una exposició amb Holosíntesi! Durant aquest mes d’octubre, podreu gaudir a l’espai Rubiralta de Manresa de les diferents creacions hologràfiques plasmades en teles per la decoració i harmonització dels espais de descans i benestar de casa vostra i/o dels espais de treball.
 3. Rita Udina al seu taller de restauració de Premià de Mar
  15/10/2014
  La recuperació de la memòria (II): dialogant amb Rita Udina, restauradora d'obra gràfica. Entrevista a càrrec de Fernando Betancor, arxiver i documentalista.
 4. 10/10/2014
  La música, una de les més preuades arts, és una activitat que requereix de múltiples recursos cognitius. És un poderós estimulant del diàleg que mantenen els hemisferis cerebrals afavorint un equilibri dinàmic entre les capacitats de tots dos. Si vols conèixer amb més detall què passa en el cervell d'un músic, tens ocasió en el pròxim seminari del dia 27 d'octubre a Barcelona.
 5. Procés de restauració
  02/10/2014
  Aquest mapa de Catalunya és de 1936, tot just esclatava la guerra civil espanyola. Tot restaurant-lo, ens sembla com si estiguessim restaurant també la mateixa Catalunya!
 6. 29/09/2014
  Per a tothom, artistes, esportistes, persones diverses que utilizeu en el vostre dia a dia, la musculatura, ossos i articulacions, us recomanem provar aquesta holosíntesi OSTEOMUSCULAR. La podeu usar com a prevenció i també si teniu ja una lesió per tal de curar-la més depressa. Com a regal és tot un detall!
 7. 27/09/2014
  El so, percepció d'un moviment amb unes determinades característiques, és també un fenòmen físic que inclou una quantitat d'energia que es rebuda a través de la nostra pell, produïnt determinats canvis en el nostre organisme.
 8. 27/09/2014
  El cant en grup és recomanable per a millorar l'autoestima, la depressió, l'ansietat i l'estrés, entre d'altres.
 9. 22/09/2014
  Estem molt satisfets que "HOLOSÍNTESI. HOMEOPATIA EN IMATGES" hagi volgut formar part del projecte Promoartyou. Nosaltres ja hem tingut l'oportunitat de comprovar els seus efectes benefactors i ara els volem fer extensius a tots vosaltres.
 10. 19/09/2014
  La música i el so, estímuls musicals i sonors, tenen el seu origen en una vibració mecànica que, en funció dels seus parèmtres físics, és percebuda i interpretada pel nostre cervell després d'una transducció energètica. Encara hi ha "misteris" però la neurociència ens pot explicar com és aquest meravellós procès.
 11. 15/09/2014
  Conferència gratuïta amb aportació voluntaria (10€). Els fons recaptats es destinaran a un projecte educatiu en el Monestir budista de Watmanorom (Luang Prabang, Laos)
 12. 03/03/2014
  A sobre la taula del despatx on fem l'entrevista, entre els sucs, l'ampolla d'aigua i els gots, s'hi dibuixa a poc a poc el llarg camí d'aquesta dona per trobar la seva veu.
Anterior Pàgina 2 de 2