La xarxa professional d'artistes i empreses culturals

Inici > Revista > Relats

Relats

L'actualitat artística i cultural explicada en primera persona

 1. 05/03/2019
  Taller El mite del Grial, per Victoria Cirlot, del 29 al 31 de març al Santuari de Cura.Mallorca.
 2. 27/02/2019
  Tour de presentació dels taller 2019
 3. 07/03/2016
  Cada dimarts, un nou microrelat. Cada dimarts, cinc-centes paraules: dos minuts de lectura. Cada dimarts, un microrelat sobre un tema diferent perquè cada dimarts pot ser Carnaval.
  Arxivat a: Literatura, Relats
 4. 30/05/2015
  L'escriptura al servei de la imaginació i de l'expressió de sentiments. Quatre sessions on hi cap de tot: l'emoció i les rialles, la conversa i algun joc, la invenció d'històries, el record d'anècdotes i la lectura de textos literaris. Els dilluns a la tarda pots canviar de xip i venir a passar una bona estona!
 5. 27/05/2015
  Hem de témer els bibliòpates? O potser els hem de fer un monument? Qui són? Alerta! Perquè poden ser entre nosaltres… o fins i tot nosaltres ho som?! Us convido a llegir el cas del llibre lacat, per conèixer millor aquests personatges…
 6. 30/04/2015
  L'ALLAU EL TERRIBLE Titelles combinats amb kamishibai… Aquest conte de Taï- Marc Le Thanh ens convida a viatjar fins les estepes de Mongòlia on trobarem a L’Allau i el seu biso Aristòtil.
  Arxivat a: Literatura, Relats, Teatre
 7. 20/04/2015
  "Sense veu ni vers", deliciós conte sobre Peirona March, germana del poeta Ausiàs March Aquí Encarna Sant-Celoni cedeix la ploma a Peirona March, i li retorna la veu que mai li havia estat donada
  Arxivat a: Literatura, Relats
 8. 20/04/2015
  En “Qui quaerit, invenit”, Encarna Sant-Celoni i Verger ens ofereix un conte 'negre' protagonitzat per fra Cadfael, el famós monjo detectiu gal·lés creat per Ellis Peters el qual inspirà a Umberto Eco el frare protagonista del Nom de la rosa. En aquesta ocasió Cadfael rep una comanda molt especial de la mateixa Hildegard von Bingen: investigar la mort de Richardis von Stade.
  Arxivat a: Literatura, Relats